• info@avtosteklo.md
  • 068 623 085

Vânzări

Instalări

Livrare

Suport

Oferim o gamă largă de sticlă auto, la prețuri accesibile. Firma noastră vinde o varietate de geamuri auto-producător ...

Magazinele noastre vinde producție de sticlă auto de diferite modele, opțiuni și culori. De asemenea, vă oferim o gamă largă de accesorii necesare  procesului de înlocuire a sticlei.

Accesoriile includ: cleme, material plastic, elemente de fixare, plastic-cauciuc și ornamente metalice și suprapuneri, senzori speciali, etc. Aceste accesorii sunt împărțite în universal (destinate pentru o gamă de modele de automobile de diverse corporații) și personalizate pentru un anumit model.

Citește mai departe:AVTOSTEKLO.MD

Instalarea geamului auto

Angajații noștri rapid, sigur și eficient instaleaza orice sticlă auto pe autovehicolul dumneavoastră.

La noi puteți să înlocuiți geamul auto.

Meșterii noștri demontează cu grijă geamul spart și instalează eficient unul nou.

Oferim  garanție cu privire la activitatea desfășurată.

Vă rugăm să rețineți că sticla de schimb este afacerea noastră de bază, astfel încât specialiștii noștri au o vastă experiență în instalarea frontală, laterală și spate, pentru diferite modele de vehicule, indiferent de mărimea lor. Întregul proces de instalare a geamului auto durează 1-2 ore, după care mașina trebuie să stea timp de 2 ore fără trafic și apoi este gata de exploatare.

Citește mai departe:Servicii

Cînd ar trebui de luat în vedere repararea tobei de eșapament la automobilul dumneavoastră? 

 1. În cazul, în care acest detaliu instalat la automobilul dumneavoastră, are 2-3 ani, chiar și în absența oricăror defecte evidente în munca sa este timpul de luat în considerație dacă nu reparația, atunci la un diagnostic profesional și de înaltă calitate. La fel ca multe alte probleme "boala" tobei de eșapament automobilului dumneavoastră  este mai ușor să previi decît să elimini. Și în ceea ce privește finanțarea va costa mult mai ieftin.

 2. În cazul în care "intensitatea",  autovehiculului dumneavoastră este crescută – grăbițivă rapid la un centru specializat de service. De exemplu la noi în «CityGlush». Nu așteptați pînă cînd toba de eșapament atîrnă trist în jos pe drum în spatele mașinii. În acest caz, reparația tobei de eșapament este inevitabilă - probabil să solicite înlocuirea completă. Ai putea argumenta că, înainte "vagoane fara cai" sau descurcat și fără acest detaliu - dar aceasta a fost foarte demult și foarte extrem. Potrivit martorilor oculari, erupțiile de nori de fum din scurta țeavă de eșapament, complet lipsea reducerea de zgomot, a condus la panica cailor - principalele mijloace de transport - și pietoni. Nu se permite situația la extrem!

3. Dacă aveți motive să credeți că elementul ar fi putut primi daune mecanice (de exemplu, lovitura unei pietre ascuțite, o bucată de fier, etc), - e timpul să vă grăbiți într-un serviciu profesional.

4. Dacă simțiți in salonul automobilului dumneavoastră miros a gazelor de eșapament – atunci e necesară asistența imediată de către experți pentru a repara și / sau înlocuire a tobei de eșapament. Sistemului de evacuare deteriorat nu numai că poate reduce în mod semnificativ puterea automobilului, dar și aduce daune unor detalii apropiate. Consecința cea mai periculoasă și gravă de atitudine indiferentă față de starea sistemului de evacuare - posibilitatea de intoxicare cu gaze de evacuare. 

Ce sarcini vă vor ajuta pentru a rezolva repararea tobei de eșapament de înaltă calitate și în timp util?

Problemele care sunt rezolvate de către un tehnician de service a acestor detalii, de evacuare decurg din sistemul de evacuare. Și aceasta:

- Reducerea zgomotului de evacuare "de ieșire";

- Arderea componentelor combustibile nearse;

- Optimizarea puterii vehiculului și consumului de combustibil;

- Maximizarea beneficiile de mediu a motorului automobilui.

După cum știți, cerințele mediului ecologic pentru exploatarea automobilului, sunt tot mai severe de fiecare an.

Precum, calitatea și repararea sistemului de reducere a zgomotului auto, executate de profesionisti, va ajuta la reducerea temperaturii de funcționare a motorului autovehiculului, care are un impact pozitiv asupra durata lui de serviciu. 

De ce se merită de avut încredere în demontarea, repararea și instalarea de către profesioniști a tobelor de eșapament?

Circulă părerea că demontarea, repararea și chiar instalarea tobelor de eșapament - este o activitate simplă, care poate fi facută "pe genunchi" la orice service, cheltuind foarte puțin bani. Dacă sunteți de aceeași părere, atunci trebuie să vă dezamăgesc. Demontarea, repararea și instalarea  tobei de eșapament necesită cunoștințe de specialitate, abilități și instrumente - a efectua toate aceste operațiuni pot fi efectuate calitativ numai de meșterii din domeniul dat. Și, ca orice calificare profesională, de calificare a sistemului de evacuare a unui vehicul nu poate costa bănuți. 

Nu fim nefondați:

1. Demontare – Este un pas important, de care depinde în mare măsură rezultatul final de reparare sau de înlocuire tobei de eșapament. Adesea, demontarea detaliului este mai dificilă decît instalararea unui detaliu nou sau renovat. În momentul dezmembrării este foarte important să nu să se deterioreze detalii întregi a sistemului de evacuare (de exemplu, flaut), precum și părți ale altor sisteme care sunt în imediata apropiere de toba de evacuare. În cazul în care părțile conductei de conectare, puternic "se lipește", de ceva, necesită un efort foarte serios pentru a scoate tubul. De obicei, în acest caz, elementul este ușor balansat dintr-o parte în alta. Dacă o faci prea mult, se poate deteriora și rupe ondulat. Și acesta este - un cost suplimentar.

2. Reparația. În funcție de natura prejudiciului, repararea și eliminarea eșecurilor din această parte a sistemului de evacuare poate fi asociat cu activitatea de sudare - de exemplu, înlocuirea unei părți arse sau corodate de unul nou. Fiți de acord: Sudarea este un proces specific periculos. Și atunci cînd este un comportament neprofesional nu numai că nu se poate obține un bun sistem de evacuare performant a mașinii, dar, și de asemenea, de a provoca vătămări grave.

3. Instalarea. În timpul instalării tobei pe vehicul, este important să se utilizeze suspensii de cauciuc noi, cleme și garnituri, precum și dispozitive de fixare. Masterul trebuie să aibă o abordare foarte subtilă la problema de strîngere a clemelor - atunci cînd e prea mult "remorcat" poate fi deformat. Este și necesară utilizarea unui adeziv ermetic special pentru sistemul de evacuare a automobililor - numai el ajută să asigure un nivel suficient de ermetizare a tuturor conexiunilor. În cazul în care calificarea masterului este insuficientă, atunci adezivul ermetic poate ajunge în interiorul țevii de eșapament la sonda lambda, și scoaterea din fucnțiune. Este foarte important, de asemenea, pentru a instala toate părțile tobei de eșapament fără probleme, fără distorsiuni – în caz contrar funcționarea sistemului de evacuare defectuasă este inevitabilă.

 

Оригинальные автостекла отличаются от неоригинальных

Оригинальные автостекла отличаются от неоригинальных наличием товарного знака автопроизводителя. В целом, эти стекла полностью идентичны и по качеству, и по внешнему виду, так как могут производиться на одной и той же технологической линии. При этом их цена может отличаться существенно. 

Заводы производителей расположены по всему миру, поэтому не всегда можно определить, в какой стране изготовлено автомобильное стекло. Надо отметить, что автостекло этих производителей всегда соответствует строгим стандартам качества, будь оно произведено в Европе, США, Китае или же в третьих странах. 

Например, компания Pilkinton, которая имеет свои производственные мощности в Китае и поставляет оригинальные автостекла  автопроизводителям по всему миру. Стекло имеет точно такое же качество, как будто было произведено у себя на родине. 

Хорошая альтернатива оригинальному это – автостекло известных производителей, работающих на рынок запчастей. Их продукция стандартизирована и импортируется в страну официально, имеет также все необходимые сертификаты и при этом стоит намного дешевле оригинальных автостекол.

Опытные мастера сервиса проведут качественную замену заднего или ветрового стекла на автомобилях иностранного производства. Установка автостекла проводится с использованием фирменных расходных материалов. На все работы предоставляются гарантии сервиса.
Если Вы не купили автостекло заранее, приобрести его можно будет в нашей компании. Мы продаем качественное и недорогое ветровое стекло на иномарки и российские автомобили, боковое стекло и заднее стекло. У нас Вы сможете выбрать подходящее стекло и сразу установить его на машину.
Установка автостекла и замена заднего стекла требует опыта и высокой квалификации, поэтому остерегайтесь обращаться в гаражные мастерские или сомнительные сервисные станции. В нашей компании Вам гарантируют высокое качество и доступные цены на замену ветрового стекла, бокового или заднего стекла.

Что нельзя делать после замены стекол?

Обратите внимание! Замена ветрового стекла, как и замена заднего стекла или бокового стекла требуют от владельца машины выполнения ряда правил. В течение двух суток после установки автостекол рекомендуется соблюдать скоростной режим, а также запрещается:   

— поднимать автомобиль на подъемник; 
— ставить на бордюр; 
— мыть под давлением; 
— вставлять под стекло талон техосмотра или пропуска; 
— снимать скотч с автостекла.

После замены бокового опускного стекла, если оно крепится на клей, запрещается опускать стекло в течении суток, иначе может слететь крепление со стекла.

При замене заднего стекла двое суток после установки запрещается при быстрой езде опускать боковые стекла во избежание повреждения заднего стекла, так как стекольный герметик, на которое клеится заднее стекло, полностью высыхает через двое суток.