• info@avtosteklo.md
  • 068 623 085

Instalarea geamului auto

Angajații noștri rapid, sigur și eficient instaleaza orice sticlă auto pe autovehicolul dumneavoastră.

La noi puteți să înlocuiți geamul auto.

Meșterii noștri demontează cu grijă geamul spart și instalează eficient unul nou.

Oferim  garanție cu privire la activitatea desfășurată.

Vă rugăm să rețineți că sticla de schimb este afacerea noastră de bază, astfel încât specialiștii noștri au o vastă experiență în instalarea frontală, laterală și spate, pentru diferite modele de vehicule, indiferent de mărimea lor. Întregul proces de instalare a geamului auto durează 1-2 ore, după care mașina trebuie să stea timp de 2 ore fără trafic și apoi este gata de exploatare.

Restricții privind utilizarea automobilului în decurs de 24 ore după instalarea sticlei.

Se interzice:

   · Ridicarea vehiculului.

   · În scopul de a evita distorsiuni a caroseriei da parcat automobilul pe trotuar.

   · Spălarea automobilului sub presiune la spălătoria auto.

   · Îndepărtarea bandei adezive mai devreme decît a doua zi după instalare.

   · pentru ferestrele din caroserie și din spate este interzis coborîrea geamurilor laterale în timpul conducerii, în scopul de a evita pungile de aer.

   · După instalarea unui nou parbriz este de dorit să înlocuiți ștergătoarele.

 Pentru confortul dvs., vă oferim o echipă mobilă de specialiști de înlocuire a geamului auto.

Cu toate lucrările complexe folosim echipamente profesionale, precum și material de la cei mai buni producători din lume.

 Vă dorim drum bun.

Repararea barelor de protecție

Tehnologia specială utilizată în repararația barelor de protecție în cadrul companiei «GG Auto» vă permite  restabilirea aspectul barei de protecție pe termen scurt. Tehnologia a primit ,,vorbind,, denumirea – reparare locală a barelor de protecție.

Spoiler - partea cea mai vulnerabilă a vehiculului. Aceasta este de obicei plasată sub bara de protecție deasupra suprafeței drumului și riscul de a prinde o bordură mai înaltă o are partea din față a vehiculului. Astăzi, reparația barelor de protecție - sarcină realizată cu ușurință pentru profesionisti.

Tehnologia specială utilizată în repararea barelor de protecție în cadrul companiei «GG Auto» vă permite restabilirea aspectul barei de protecție pe termen scurt. Tehnologia a primit ,,vorbind,, denumirea – reparare locală a barelor de protecție. Repararea locală a barelor de protecție se realizează cu ajutorul sudurii moderne a plasticului. Rezultatul reparației acestei bare de protecție va fi în stare ideală.

Reparația locală a barei de protecție vă permite să recuperați un fragment de bară de protecție în timp scurt  și de o calitate înaltă. Trebuie remarcat faptul că această reparație a barei de protecție permite redarea aspectului său fără încălcare geometrică și fără a crea cusături suplimentare.

 Reparația tobei de eșapament

În lume nu există nimic etern: Uneori, chiar și tobele de eșapament cele mai scumpe și durabile trebuie să fie înlocuite sau reparate. De aceea, serviciile noastre se bucură astăzi de o oarecare popularitate. Repararea tobei de eșapament, reconstrucția sau înlocuirea cu un altul nou, este cunoscut de mii de proprietari auto. Indiferent de marca a autovehicului, ea este întotdeauna supusă unuei presiuni considerabile și de impactul produselor de dezintegrare a benzinei în procesul de ardere. Statisticile arată că, înlocuirea sau reparația tobelor de eșapament sunt necesare deseori deja la 2-3 ani de funcționare. Chiar și versiunea de cea mai înaltă calitate și de marcă prin funcționare atentă, pe benzină pură vă va servi nu mai mult de 6-7 ani.

 Reparația tobei de eșapament: de la redresare pînă la înlocuire completă

 Timpul de executare a lucrării depinde în primul rând de severitatea daunelor. Înlocuirea tobeler de eșapament de la mașinile străine  are unele subtilități. Aceste dispozitive, în general, sunt realizate din oțel aluminizat,  care are o rezistență ridicată la coroziune. Deși, multe mașini pe piața rusă sunt echipate cu tobe de eșapament din oțel de o calitate ușor inferioară. Dacă coroziunea totuși a  atins autovehicolul dumneavoastră, experții noștri vă pot ajuta.